Wie zijn wij?

Welkom op de website van ProMille Media: de verkooporganisatie voor de nationale adverteerdersmarkt voor regionale en lokale media. ProMille Media brengt een groot aantal sterke regionale en lokale nieuwsmerken samen onder 1 dak. Alle merken binnen Promille Media hebben een sterke binding met de lokale en regionale samenleving. Het resultaat van het werken met eigen regionale en lokale redacties en het bieden van relevante lokale informatie zoals bijvoorbeeld gemeentenieuws en familieberichten. Uw doelgroep wordt bereikt in hun vertrouwde omgeving!

Het is gemakkelijk om via onze verkooporganisatie uw campagne bij ons in te kopen. Er kan gekozen worden uit een ruim aanbod van sterke regionale- en lokale nieuwsmerken waarmee u optimale segmentatiemogelijkheden heeft. Van vrijwel landelijk tot (zeer) lokaal.

Wij bieden u het gemak en de expertise om binnen uw doelgroepen het beste resultaat te bereiken in printmedia die een bewezen hoge actiebereidheid hebben. Ook voor de online nieuwsmerken kunt u bij ons terecht. Wij streven altijd naar een snelle en adequate dienstverlening.

Wij kennen de markt.
Maar kent u ons al?

Bel voor een afspraak: 088 – 824 23 00