Dagbladen

ProMille Media vertegenwoordigt de 14 regionale dagbladen van TMG en BDUmedia. Daarnaast vertegenwoordigen wij de landelijke combinatie Nederlands Dagblad & Reformatorisch Dagblad. Via onze dagbladen bereikt u dagelijks ca. 800.000 mensen.

De kracht van onze regionale dagbladen is, dat het sterke en vertrouwde nieuwsmerken zijn in de regio´s waarin zij verschijnen. De titels zijn 24/7 bij haar lezers aanwezig via print, website, app en/of tablet. Binnen hun verspreidingsgebied hebben zij een gemiddeld bereik van maar liefst 30%. Wilt u in een selectie van onze regionale dagbladen adverteren? Ook dat kan. Er zijn diverse combinaties mogelijk.

Met het inschakelen van de Combinatie Nederlands Dagblad & Reformatorisch Dagblad bereikt u een unieke doelgroep die een bovengemiddeld hoge lezerblad-binding heeft met zijn krant. Een doelgroep die bestaat uit gemiddeld 240.000 lezers per dag. Ook het combineren van deze Combinatie met andere (regionale) dagbladen, betekent altijd extra bereik. Bereik van een unieke doelgroep, dat via andere mediatypes moeilijk te realiseren is.

Bron: uitgangspunt voor bereik is NOM NRM Monitor 2018

Bekijk hier het overzicht van de verspreiding dagbladen

Wij hebben een groot bereik.
Wanneer schikt het u?

Bel voor een afspraak: 088 – 824 23 00